Wedding/ Bröllop Sanna & Daniel 2019-08-31. Heluppsättning med fläta och vacker hårdekoration

Stylade min fina brud Sanna för hennes bröllop i Stockholm.

Sannas hår är helt fantastiskt!
Jag jobbade mycket med textur här.
Och det vackra hårsmycket blev toppen! Gjorde en fläta på ena sidan som jag drog ovanpå knuten.

Wedding Make Up with a glow for beautiful bride Sanna @sannaly#grahn2019

Sannas Brudmakeup med lösögonfransar.

#makeup #bröllopstockholm #brud #bröllop

Very popular soft wedding makeup for sophisticated, classy bride. Important to choose right intensity  and darkness in eyeshadow that goes in harmony with dress , flower , hair style and do not forget most important to highlight girls natural features.

Mycket populär mjuk bröllopsminkning för sofistikerad, elegant brud. Viktigt att välja rätt intensitet och nyans i ögonskuggan som går i harmoni med klänning, brudbukett, hårstil och glöm inte det viktigaste att lyfta fram brudens naturliga ansiktsdrag.
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggvesson#angelasmakeupstyling
#makeuptips#weddingmakeup#glammakeup#makeupbridal#weddinglook#weddingstyles#makeupforbride#bridallookinspiration#glow#makeupforbride#instabridal#liveglam#weddingphotographer#highlights#instaweddingdays#bröllopstockholm#beautymakeup#instamakeup#hudabeauty#makeuptutorials#naturalmakeup#wakeupandmakeup#weddingshoot#destinationwedding#makeupandhair#weddingdayready#weddingday

https://www.instagram.com/p/B2e9NoaizKv/

Brudens brudbukett blev så vacker!

#bruden #weddingflowers #wedding #flowers #bridalflowers #bröllop #brudbukett #bridalbouquet #bridetobe #bride #weddinghair #weddingmakeup #weddingday

Lämna ett svar