Wedding/ Bröllop Sanna & Daniel 2019-08-31

Wedding/ Bröllop Sanna & Daniel 2019-08-31

Wedding Make Up with a glow for beautiful bride Sanna @sannaly#grahn2019

Sannas Brudmakeup med lösögonfransar på sidan. #makeup #bröllopstockholm #brud #bröllop

Very popular soft wedding makeup for sophisticated, classy bride. Important to choose right intensity  and darkness in eyeshadow that goes in harmony with dress , flower , hair style and do not forget most important to highlight girls natural features.

Mycket populär mjuk bröllopsminkning för sofistikerad, elegant brud. Viktigt att välja rätt intensitet och nyans i ögonskuggan som går i harmoni med klänning, brudbukett, hårstil och glöm inte det viktigaste att lyfta fram brudens naturliga ansiktsdrag.
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggvesson#angelasmakeupstyling
#makeuptips#weddingmakeup#glammakeup#makeupbridal#weddinglook#weddingstyles#makeupforbride#bridallookinspiration#glow#makeupforbride#instabridal#liveglam#weddingphotographer#highlights#instaweddingdays#bröllopstockholm#beautymakeup#instamakeup#hudabeauty#makeuptutorials#naturalmakeup#wakeupandmakeup#weddingshoot#destinationwedding#makeupandhair#weddingdayready#weddingday

Lämna ett svar