Wedding/ Bröllop Elin & Niklas 2019-08-17 på Rosersbergs slott

Wedding/ Bröllop Elin & Niklas 2019-08-17 på Rosersbergs slott

Förra lördagen var det dags igen för bröllop på Rosersbergs slott, 2 bröllop av 4 som dom har i år fick jag jobba med! Kul! Den här gången var det 7 personer inkl. bruden som jag har stylat. Lång arbetsdag men sååå fina alla blev. Och här kommer bild på min vackra brud Elin! Last Saturday I did style 7 persons for wedding at this beautiful place #rosersbergslott Here my gorgeous #bride Elin @ahl.elin #edlundahl2019#weddingday 17th of August 2019. More from that wedding on my Blog https://www.angelatryggveson.com/wp
Venue: Rosersbergs Slott #rosersbergsslott
Makeup & Hair:@angelat77 Angelas Makeup & StylingAngela Tryggveson#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#weddingstyle#bridetobe#bridalportrait#hairstyles_ideas__#свадьба#bridallook#instaweddingstory#weddingdayready#realbride#instabride#weddingmakeup#weddingdaylook#bryllop#makeupidea#макияж#makeupinspo#weddingphoto#weddingphotographer#makeupforbride#невестa#weddinginspiration#weddingforward#luxurioswedding

Wedding updo with bang and hairdecorations I did on Elins long hair with additional #extensions#bride Elin @ahl.elin#edlundahl2019  last Saturday at  #rosersbergslott#weddingday 17th of August 2019. More from that wedding on my Blog https://www.angelatryggveson.com/wp
Venue: Rosersbergs Slott #rosersbergsslott
Makeup & Hair:@angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling #bridetobe#bridalportrait#weddinghairdo#weddinginspirations#hairstyles_ideas__#свадьба#instaweddingstories#halfupdo#longhairgoals#weddingdayready#curles#waveshair#halfuphalfdown#bridalhair#weddinghair#hairstyle#hairideas#прическа#halfuphalfdownhairstyle#weddingdaylook#hairupdo#weddingphotographer

Brudgum Niklas fick lite uppfräshning – naturlig makeup för män #makeup #brudgum

Tärna- Elins syster redo för bröllopsfesten med makeup och hårstyling! #tärna #bridesmaides #makeupandhair #wedding

Brudens syster Rebecca har fått makeup i brun- guldiga toner och glow is the grej! Och jag lockade hennes utsläppta hår. The brides sister got makeup with brown golden tones and a lot of glow on her skin. I  curled her long hair #wedding#bridesmaide#edlundahl2019#weddingdayready 17th of August 2019. More from that wedding on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3988
Venue: Rosersbergs Slott #rosersbergsslott
Makeup & Hair: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling #brudtärnor#tärna#bride#weddingstockholm#bridal#bröllop2020#instawedding#makeup#brudsminkning#bröllopsinspiration#liveglam#makeupandhair#partyhairstyles#highlights#glammakeup#bridesmaidshairstyle#weddingmakeup#instaweddingstyle#weddinginspirations#photography#hudabeauty#beautymakeup#destinationwedding

Tärna och kompisen Camilla med redo med makeup & hårstyling #tärna #bridesmaids #weddingdayredo #wedding

Och Elins- brudens mamma fick makeup och hårstyling för dotterns bröllop. Här är hon innan hon bytt till fina klänning. #motherofthebride #makeupandhair #weddingday

Lämna ett svar