Omdöme från kunden/ Thank you card/ Tackkort från Karin & Dennis 2019-06-01

Vilket fantastiskt fint tackkort jag har fått av mitt vackra brudpar Karin & Dennis! Så fint och personlig designat och även kuvert! Vilken överraskning att få kort i brevlådan och när jag läste var det svårt att inte blir rörd för dom varma fina orden. Stort tack för förtroendet att styla dig Karin på din bröllopsdag! Önskar er all lycka på livets resa! So grateful  to get this beautiful thank you card from my gorgeus wedding couple!
Makeup & Hair: @angelat77#weddings#bride@klingestedt#weddingday 2019-06-01 #gorgeousbride#karinochdennis19#bröllop2019#grateful#feelappreciate#wedding2019#stylist#lovemyjob#angelasmakeupstyling#thankful#angelatryggveson#lategram#travelingstylist#lovestory#elegantbride#tacksamhetärlycka#thankfulstylist#luxuriousweddingdress#tackkort#thankyoucard#photoshoot#sweetmoment#weddingstylist#gratefulheart#tackkortbröllop#weddingphotos

Lämna ett svar