Omdöme från kunden/ Thank you card/ Tackkort från Natalia & Mikael 2019-05-04

Efter lång arbetsdag igår kom den här överraskningen i brevlådan. Tackar ödmjukast underbara Natalia & Mikael för fint tackkort! Så roligt att den här luftiga uppsättningen höll så bra! Stort tack för att jag fick fria händer, Natalia! #weddingday  on 4th of May 2019 #bride@natdem73  So grateful  to get this thank you card from my beatiuful wedding couple! 
Makeup & Hair: @angelat77#angelasmakeupstyling#angelatryggveson #weddings#gorgeousbride#bröllop2019#grateful#feelappreciated#wedding2019#stylist#lovemyjob#thankful#lategram#travelingstylist#lovestory#elegantbride#tacksamhetärlycka#thankfulstylist#luxuriousweddingdress#tackkort#thankyoucard#photoshoot#sweetmoment#weddingstylist#gratefulheart#hairstyles_ideas#tackkortbröllop#weddingphotos

Lämna ett svar