Wedding/ Bröllop Louise & Daniel 2019-06-29 Rosersbergs slott

Wedding/ Bröllop Louise & Daniel 2019-06-29 Rosersbergs slott

My beautiful classy bride ready for wedding ceremony! Very special wedding dress which mom and grandmother of bride wore on their weddings. Small adjustment and so gorgeous! Beautiful diadem and long veil on low bun
#bride Louise @louisesmw#weddingjendeberg #weddingday 2019-06-29. 
More from that wedding on my Blog https://www.angelatryggveson.com 
Venue: Rosersbergs slott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #weddingvideo #film#video #weddingmagic #isaidyes #cinematic #weddingdress #weddingmakeup #weddings #moments #weddinginspo #bruduppsättning #weddingphotography #hairupdo #weddingupdo #longhair #weddjngphotographer #weddingdayready #weddingforward #weddinginspiration #destinationwedding #weddingdaylook #makeupforbride #luxurioswedding #makeupidea

Brudtärna

Så glad var hon söta Linda!
Stylade hene för systers bröllop. Makeup och Håruppsättning med fräsha blommor. Make Up & Hair Up Do with fresh flowers on long hair for a #bridesmaide #wedding  29.6.2019 @louisesmw #weddingjendeberg
Venue: Rosersbergs Slott #rosersbergsslott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #weddingstockholm #tärna #bridesmaides #bridalupdos #longhairstyle #weddingupdowithflowers #bröllop2020 #hairstyle #bröllopsinspiration #hairdoes #makeupandhair #bridesmaidshairstyle #film #instaweddingstyle #weddinginspiration #weddingdayready #video #travelingstylist #updowithflowers #weddinghair #weddingphotographer #weddingvideo #weddingmagic #weddingforward

Mamma

Och här kommer brudens fina mamma som jag också fick styla. Hon använder inte så mycket makeup i vanliga fall så jag fick lätt markera hennes fina ögon, hon fick fin lyster i huden och läppstift som matchar puderrosa klänning.  And finally the mother of the bride with a nice glow on her skin and up do with #hairjewelry on her shot hair #motherofthebride #weddingday 29.6.2019 @louisesmw #weddingjendeberg
Venue: Rosersbergs Slott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling
#weddingstockholm #bridesmaides #bride #wedding2019 #shorthair #hairdoes #bridalupdos #weddingupdos #hairstyle #instaweddings #2020wedding #shothairstyle #bröllopsinspiration #makeupandhair #instaweddingstyle #weddinginspiration #weddingdayready #destinationweddinghair #weddingphotographer #weddinghair

https://www.instagram.com/p/B0PKJIUC-km/

Detaljer:

Inbjudningskort, diadem, örhängen

Bruduppsättning på långt hår

#bruduppsättning #longthår #brud #brudstyling #lowbun #texturedhair

Fotografens bilder

Här kommer några bilder som duktiga fotograf Marzia tog. Klika här och du kommer till hennes sida och ser mycket fler fina bilder från det här bröllopet på Rosersberg slått.. Om inte annat ta det som inspirationskälla

https://marziaphotography.com/2019/10/14/brollopsfotograf-rosersbergs-slott-louise-daniel/

Lämna ett svar