Wedding/ Bröllop Louise & Daniel 2019-06-29 Rosersbergs slott

Wedding/ Bröllop Louise & Daniel 2019-06-29 Rosersbergs slott

My beautiful classy bride ready for wedding ceremony! Very special wedding dress which mom and grandmother of bride wore on their weddings. Small adjustment and so gorgeous! Beautiful diadem and long veil on low bun.#bride Louise @louisesmw#weddingjendeberg#weddingday 2019-06-29. More from that wedding on my Blog https://www.angelatryggveson.com 
Venue: Rosersbergs slott
Makeup & Hair: @angelat77#angelatryggveson#angelasmakeupstyling#weddingvideo#film#video#weddingmagic#isaidyes#cinematic#weddingdress#weddingmakeup#weddings#moments#weddinginspo#bruduppsättning#weddingphotography#hairupdo#weddingupdos#longhair#weddjngphotographer#weddingdayready#weddingforward#weddinginspiration#destinationwedding#weddingdaylook#makeupforbride#luxurioswedding#makeupidea

Tärna

Så glad var hon söta Linda!
Stylade hene för systers bröllop. Makeup och Håruppsättning med fräsha blommor. Make Up & Hair Up Do with fresh flowers on long hair for a #bridesmaide #wedding  29.6.2019 @louisesmw #weddingjendeberg
Venue: Rosersbergs Slott #rosersbergsslott
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #weddingstockholm #tärna #bridesmaides #bridalupdos #longhairstyle #weddingupdowithflowers #bröllop2020 #hairstyle #bröllopsinspiration #hairdoes #makeupandhair #bridesmaidshairstyle #film #instaweddingstyle #weddinginspiration #weddingdayready #video #travelingstylist #updowithflowers #weddinghair #weddingphotographer #weddingvideo #weddingmagic #weddingforward

Detaljer:

Inbjudningskort, diadem, örhängen

Fotografens bilder

Här kommer några bilder som duktiga fotograf Marzia tog. Klika här och du kommer till hennes sida och ser mycket fler fina bilder från det här bröllopet.

Lämna ett svar