Wedding/ Bröllop Natalia & Mikael 4.5.2019 Elite Hotel Marina Tower

Textured Hair up do I did for beautiful Natalia on her wedding day last Saturday.
Here I worked with texture and volume to create lightness and feeling of effortless curls just been putting together! #weddingday on 4th of May 2019 #bride@natdem73
Venue:Elite Hotel Marina Tower #marinatowerhotel
Makeup & Hår: @angelat77#angelasmakeupstyling #angelatryggvesson #texturedhair #hairstyles_ideas__#nu_bride#bryllup #hairupdate #longhair #instabride #trendyhair #weddingupdos #hairupdo #modernbrid #luxurywedding#weddinghair #weddingdayready #weddingforward #bridallooks#photography #weddingstyles #makeupforbride #weddingdress #instaweddinghair #destinationwedding #weddinginspiration #weddingphotography #weddjngphotographer

I samarbete med duktiga och proffsiga frisören Alexandra Kamona @alexandra.kamona som har klippt och färgat brudens hår inför hennes Stora dag!
Och jag fick äran att sminka och styla vackra @natdem73! Och ännu mera glädje att jag fick fria händer att göra vad jag ville! Och här ser ni resultatet. I worked with texture and volume to create lightness and feeling of effortless curls just been putting together! #weddingday on 4th of May 2019 #bride
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #texturedhair #hairstyles_ideas__#realbride#bryllup #hairupdate #longhair#instabride #trendyhair #weddingupdos #hairupdo #weddinghair #weddingdayready #hairstyling #weddingforward #bridallook #hair #photography #weddingstyles #makeupforbride #weddingdress #instaweddinghair #destinationwedding #weddinginspiration #weddingphotography #weddjngphotographer

Detaljer/ #details #smycke

Brudens Skor!

Lämna ett svar