Reklam/ business/ reklamfilm med LR revison & sundproduktion 26.10.2018

https://www.instagram.com/p/BpaTsCqAJdJ/

Behind the scenes från Filminspelning i onsdags med företaget LR Revision & Redovisning och duktiga skådespelaren Annika Gardeskog videoproduction with @sundproduktion@kallesund. Tack alla proffsiga trevliga för en jättespännande inspirerande arbetsdag! Makeup & Hår: Angela Tryggveson @angelat77#film#stylingforbusiness#filmshooting#angelatryggveson#filminspelning#stylist#photographer#videoshooting#angelasmakeupstyling#lovemywork#businessphotoshoot#photography#videoproduction#instapic#makeup#hair#företagsfotografering#shooting#företagsfilm#reklamfilm#photosinsta#reklamfilmsinspelning#businessshoot#business#professional#production#filmingday#filminglocation#actress@annikagardeskog#bihaindthescenes

https://www.instagram.com/p/Bp2zLfmAx_F/

Makeup och hårstyling för reklamfilm.
#reklam #reklamfilm #videoinspelning #film #filminspelning #makeupforreklam #makeupforfilm #makeupforphotografering #hårstyling #reklamphoto

Lämna ett svar