Wedding/ Bröllop Gabriella & Stefan 2019-01-26 Rockelsta Slott

Wedding make up Gabriella

Wedding makeup on my sweet energetic bride Gabriella @_gabriella_l on her #weddingday 26th January 2019.
More from that wedding on my Blog https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3375 
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson
Venue: Rockelstad Slott, Sparreholm #rockelstadslott
#ajaxlindau #weddingstyles #bridetobe #bridalportrait #bridal #hairstyles_ideas__ #свадьба #instawedding #bridallook #weddingdayready #bride #realbride #weddingmakeup #weddingdaylook #makeupideas #макияж #makeupinspo #brudmakeup #instabride #nu_bride #makeupforbride #photoshoot #невеста #weddinginspiration #weddingforward #weddingphoto

Håruppsättning med blommor/ Bridal Updo with flowers/ Wedding hairstyle with flowers

Bridesmaides styling

Av alla 7 personer som jag stylade för det här vinterbröllopet kommer här en av frisyrerna. Hairstyling on very long and thick hair for a bridesmaide, one of the 7 #bridesmaids girls and moms i did style for this winter #wedding  More from this wedding on my blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3375
Makeup & Hair @angelat77  #angelatryggveson 

 #angelatryggveson #hairupdo #bröllop #angelasmakeupstyling #ponytails #hairart #brudtärnor #ajaxlindau #прически #longhairstyle #hairstyle #bridesmaidshairstyles #bridal #bride #instawedding #weddinghair #instabride #longhair #hairdoes #updotutorial #photoshoot #partyhairstyles #nu_bride #travelingstylist #ınstaweddıngstyle #weddinginspiration #weddingdayready #rockelstaslott

Bordsdekoration ekobröllop ecowedding

Så populär dekokration dom senaste åren, Smart och mordernt att tänka på miljön. #ecowedding #ekobröllop #ekologisktbröllop #miljövänligbröllop #tänkpåmiljö https://www.instagram.com/p/BtUQKEsAHh0/

Lämna ett svar