Wedding/ Bröllop Gabriella & Stefan 2019-01-26 Rockelstad Slott, stylade 7 personer.

Tidig morgon, lååång resa, men fantastiskt trevligt sällskap! It was early morning 3 am for me last Saturday and I had 2 hours to drive. After passed Stockholm heading south it started snowing really a lot. Dark and scary  road but I came through and had a wonderful working day with a lot of girls, 2 mams to fix and a beautiful vibrant bride Gabriella @_gabriella_l . Love bridesmaids silver-gray dresses with long sleeves that fit so well for winter wedding. #weddingday 26th January 2019
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson
Venue: Rockelstad Slott, Sparreholm #rockelstadslott
#ajaxlindau #weddingstyle #bridetobe #hairupdo #instabride #bryllup #film #weddingmakeup #wedding2020 #instaweddingday #instafilm #weddingdress #bridallook #socialmediamarketing #shootingfilm #weddingphotography #nu_bride #instaweddingstory #photography #weddingphotoshoot #bridesmaids #weddinginspirations #bröllopsfest #bridesmaidsdresses #destinationwedding #weddingdayready

https://www.instagram.com/p/BtWUugSAY5O/

Wedding make up Gabriella

Wedding makeup on my sweet energetic bride Gabriella @_gabriella_l on her #weddingday 26th January 2019.
More from that wedding on my Blog https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3375 
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson
Venue: Rockelstad Slott, Sparreholm #rockelstadslott
#ajaxlindau #weddingstyles #bridetobe #bridalportrait #bridal #hairstyles_ideas__ #свадьба #instawedding #bridallook #weddingdayready #bride #realbride #weddingmakeup #weddingdaylook #makeupideas #макияж #makeupinspo #brudmakeup #instabride #nu_bride #makeupforbride #photoshoot #невеста #weddinginspiration #weddingforward #weddingphoto

https://www.instagram.com/p/Bt6QE39AhzE/

Håruppsättning med blommor/ Bridal Updo with flowers/ Wedding hairstyle with flowers

Romantic Wedding Up Do with flowers I did for my winter #bride Gabriella @_gabriella_l on her #weddingday  More on my Blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3375
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson
Venue: Rockelstad Slott, Sparreholm #rockelstadslott
#ajaxlindau #realbride #bridetobe2019 #bridallookinspiration #hairstyles_ideas__ #instawedding #ecowedding #nu_bride #hairwithflowers #bohobride #instabride #weddingdayready #hairupdo #lowupdo #romantichairstyle #weddinghair #weddings #невеста2019 #weddingupdos #weddingupstyle #weddinginspiration #weddingforward #weddingphoto #elegantwedding #weddingphotography

Bridesmaides styling

Av alla 7 personer som jag stylade för det här vinterbröllopet kommer här en av frisyrerna. Hairstyling on very long and thick hair for a bridesmaide, one of the 7 #bridesmaids girls and moms i did style for this winter #wedding  More from this wedding on my blog: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3375
Makeup & Hair @angelat77  #angelatryggveson 
Plats: Rockelstad Slott

 #angelatryggveson #hairupdo #bröllop #angelasmakeupstyling #ponytails #hairart #brudtärnor #ajaxlindau #прически #longhairstyle #hairstyle #bridesmaidshairstyles #bridal #bride #instawedding #weddinghair #instabride #longhair #hairdoes #updotutorial #photoshoot #partyhairstyles #nu_bride #travelingstylist #ınstaweddıngstyle #weddinginspiration #weddingdayready #rockelstaslott

https://www.instagram.com/p/BuCi-3KgL7y/

Bordsdekoration ekobröllop ecowedding

Så populär dekokration dom senaste åren, Smart och mordernt att tänka på miljön. #ecowedding #ekobröllop #ekologisktbröllop #miljövänligbröllop #tänkpåmiljö https://www.instagram.com/p/BtUQKEsAHh0/

Lämna ett svar