Wedding in Red/ Bröllop med röd färg 2011-10-01

Wedding in Red/ Bröllop med den röd färg 2011-10-01

Och farför inte? Vem sa att allt ska vara vitt och grönt på ert bröllop? Så skönt och så personligt när bruden, brudparet väljer det som passar dom och det som är personligt och det som man trivs med! Älskar det, under många år har jag haft previlegium att ha just brudpar, speciellt bruden  som alskar färg som inte är rädd för färg som inte skäms att ha starka färger på sitt bröllop! Det är underbart!

Och det är så fint  att ha kärlkekens färg – den röda färgen i brudbukett! och för dom som  passar även på läpparna – röda läppstifft. I den här fallet för denna dagen har jag valt long lasting läppstifft. Tips: välj läppstifft i bra kvalité, den kan var lite dyrare men det är otroligt viktigt att det håller och du inte behöver fylla på – bättra på under fotografering och ceremoni.

Lämna ett svar