Wedding Bröllop 2013-07

Wedding Bröllop 2013-07

Foto: Eszter Simone

Bruduppsättning och brudmakeup

Gjorde Bruduppsättning med diadem och pärlor på långt vackert hår. Och brudmakeup i naturfärger med ljusbrun ögonskugga

#brudmakeup #bridalupdo #frisyr #håruppsättning #hairupdo  #makeup

Wedding Hair Up do with diadem & pearls

Bruduppsättning med diadem och pärlor på långt vackert hår och brudmakeup i naturliga färger med ljusbrun ögonskugga Makeup Artist och Hårstylist @angelatrygg77 Angela Tryggveson #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #weddingstylist #makeupartisthårstylist #bruduppsättning #hårstylist #håruppsättning #pärlor #diadem #frisyr #brudmakeup #bridalupdo #bride #bröllop #weddingstockholm #makeupartist #hairstylist #hairupdos #stockholm #longhair #wedding #hairstyles #weddingideas #classicupdoes

 

Lämna ett svar