Feedback/ Thank you card/ Tackkort från Tove & John 26.7 2014

Har fått ett jättefint tackkort på posten!!!

Stort tack vackra paret Tove och John som gifte sig  26 juli 2014 på Utö! Jag är så tacksam och superglad!!! Just got a very nice thanks card on the post! Big thanks to the beautiful couple Tove and John! I’m thankful and super happy!
Makeup & Hair: Angela Tryggveson, Angelas Makeup & Styling www.angelatryggveson.com #wedding  #bröllop #elegantbrud #tacksam @angelatryggveson #grateful #luxuriouswedding ‬‪#tackkort #angelasmakeupstyling #thankful #thankyoucard #insta180 #weddings #bridal #lovestory #sweetmoments #europeanweddings #love #romance #celebertystylist #latergram #weddingstylist #internationalstylist  

Här är länk till deras bröllop http://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3220

Lämna ett svar