Wedding/Bröllop N2 Åsa & Peter 16 juni 2018, Nässlingen

Wedding/Bröllop N2 Åsa & Peter 16 juni 2018 Nässlingen

Jobbade med 2 bröllop idag, lång med fantastisk arbetsdag med mycket trevliga människor, bilkörning, färja, båt… Love it! #ilovemyjob På förmiddagen stylade  min första brud vackra Gabriella @gabriellaostman.
Sedan fortsätt jag med bilen, färjan, båt till fina svenska skärgården Nässlingen
Där jag stylade fina Åsa för hennes bröllop här i Nässlingen. Jag gjorde heluppsättning med lite avslappnad känsla. Och naturlig makeup då Åsa sminkar inte så mycket sig själv och inte van med makeup. Vi testade lite olika på konsultationen och kom fram till den här. Resultatet ser ni här. Hon var verkligen nöjd med smink och håruppsättning!

Makeup & Hair: Angela Tryggveson Angelas Makeup & Styling @angelat77 #stylist #bride #angelasmakeupstyling #bröllop #weddingstyles #bridallook #realbride #angelatryggveson #insta180 #instabride #gabriellaostman #bridalportrait #bridal #mdbride #instawedding #bride2018 #weddingdayready #weddingmakeup #weddingdaylook #makeupforbride #bridalmakeup #nu_bride #photoshoot #instaweddingstyle #weddinginspiration #brudmakeup #weddingforward #weddingphoto #elegantbride  #hairupdo

 

 

Lämna ett svar