Wedding/ Bröllop Jill & Leo 2018-12-14 på Ett Hem Hotell

Wedding/ Bröllop Jill & Leo 2018-12-14 på Ett Hem Hotell

Bruduppsättning med slöja / textured wedding up do

En av mina favorituppsättningar för decemberbrud. Axellångt hår funkade superbra för sådan styling. Jobbade mycket här för att få textur och volym, väldigt hållbar frisyr. Textured wedding up do with veil I did on Jills December wedding.
More in my Blogg: https://www.angelatryggveson.com/wp/?p=3143
Venue: Ett Hem @etthemstockholm
Make up Artist & Hairstylist: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling
#hårstyliststockholm#hairupdo#weddinghairstyle#veil#bruduppsättningar#bridetobe#bryllup#winterweddings#hairupdate#longhairstyles#trendyhairstyles#brudmakeupstockholm#texturedupdos#свадьбa#brud#frisyr#weddingupdoideas#håruppsätning@bokabrollop#weddinghair#bridallooks#makeupforbride#weddingdress@she_saidyes@weddingdayready#bröllopstockholm#makeupartiststockholm#hairartistry#hairidias#hairinspo #bruduppsättningmedslöja

Lämna ett svar