Photo shoot/ Fotografering för Brollopsguiden.se 2018-12-07 på Hässelby slott

Photo shoot/ Fotografering för Brollopsguiden.se 2018-12-07 på Hässelby slott

Nu var det dags för plåtning för Bröllopsguiden – en av sveriges största bröllopstidningar.

Senast var det i december 2017 .

Och det var ju länge sedan. Det  brukar ju var en jättedrag med den hela projektet . Men min roll är oftast att sköta makeup och hår och se till att det ser bra ut under fotograferingen. Men vissa fotografer vill inte ens att jag blandar mig i att allt är rätt med smink och hår under fotografering. Då håller jag mig borta.

Det här gången fick jag vara makeup artist , hårstylist, kreatör -skapa olika frisyrer, desutom den här gången fick jag vara art-direktor… mm.

Platsen som vi hade fotografering på var Hässelby slott, där har jag jobbat med bröllop flera gånger tidigare.

Så tacksam för gästfrihet och varm atmosfär som vi har kännt när ni stökade till med lampor och annat med vår utrustning och mängder av brudklänningar. Ni är helt fantastiska.

Tema för plåtning var kungligt, krona som den stora viktiga accessoaren.

På många visningar för år 2019 har man sett många höga – mäktiga kronor. Så Anna -chefredaktör hade med sig många kronor från olika leverantörer. Jag tror att jag har satt alla i frisyr och bytt med 7 olika klänningar. Ja… ni läste rätt vi pratar och 7 olika look med 7 klänningar! … Ni fattar att jag var helt slut.

Från fotoshoot för BröllopsGuiden www.brollopsguiden.se på Hässelby slott #hässelbyslott med vackra modell Linn @linnulvklo från Mikas agentur. Behind the scene from yestaday photo shoot for Wedding Magazine Brollopsguiden.se #magazine #weddingmagazine #behindthescenes #brollopsguiden Makeup & Hår: Angela Tryggveson, Angelas Makeup & Styling, www.angelatryggveson.com @angelat77 #angelatryggveson #stylist #angelasmakeupstyling #bröllop #crown #shooting #makeupforbride #instafilm #hairforphotoshoot #weddingstyledshoot #instaweddingdress #weddingmakeup #weddings #hairstyles #hairinspiration #bridalhairstyling #makeupforphotoshoot #lovemywork #onlocation #bridalgown #socialmediamarketing #bridehairstyle #wedding2019 #photoshoot #film  #texturedupdo #beautifulupdo #bröllopstockholm #makeupartiststockholm  #photoshootstockholm 

Här kommer mina bilder från dagen. Väntar med spänning för bilder från fotograf som vi kommer seer i tidning den 29 januari 2019! Vänta … vänta ….. jag orkar inte….. vill inte vänta …. men måste!!!

https://www.facebook.com/angelasmakeupstyling/videos/341690746410392/?__xts__[0]=68.ARACb8DRivz0TYkBnHvW1H6SM-OpNGznQN_UZXQrmyqLvcgD–gY486Y3fnF2-utXdpGXHqLDU_Ydepvfh7ICeFZWAP4yOIPI_lenb-JTZD3fQMDP_0Q3aM6IhloN1txOWUymUg1GVr8D55BiflhK_KU46rK1W_0d56-wf3qbrSAk7pUG_u8WbpR6V3jmkmblSc-kkFDektIIygQVjycR_uJpOecwNnpLXOCn4PwKF1tVWZ3Fp46uFhPEi0NszcJNmmsJy-cUzo-LsTvIi5aE2mqTnlcsT0vSUvP1zFebExvLfDlpiJYddT70wl0iA0hYkiLv3RM8unkrYmOQ5pC6FjwX2NpQXJmLAQGe2NWZTxRWbWQ4Ug7miOMxZWYRiNbdqs-sH8Hkw1EqC7W-iiFUq-FvPNy1UXdploxQwXNbW18ZIWyEYM6MhQstq4&__tn__=-R

 

Before and after/före och efter

Förberedelserna. Det var utmaning att sätta in mycket löshår för att får volym. Jag jobbade med textur. Så roligt!

Makeup gjorde jag i naturliga färger aprocos för freshness, eyliner. Resultatet blev fracsh , ugdumlig och vackert!

Glöm inte köpa tidning- framsidan och inne….. olika stylingar!

#makeupartiststockholm #bröllop #bröllopstockholm #brud #publicerad #tidning #bröllopsguiden #bröllopsguiden2019 #beforeandafter #föreochefter #förberedelserna #fotoshoot #fotografering ¤fotobröllop

Lämna ett svar