Reklamfilm med företag DHL och Sundproduktion 20/10 2018

Filminspelning med företag DHL igår med trevligt och proffsigt team från #sundproduktion#dhlvästberga.

Här kommer resultatet: Reklamfilm  #reklamfilm  #film  #filmshooting #angelatryggveson #filminspelning  @dhlvästberga 

https://www.logistics.dhl/se-sv/home/vara-divisioner/frakt/black-friday-2018.html

Stylade Jenny Mitts som chef på DHL Freight för inspelningen. Styling for a videoproduction with sundproduktion for DHL. #dhl

Makeup & # Hår: Angela Tryggveson Angelas Makeup & Styling @angelat77 #film #filminspelning Sund Produktion #insta180 #angelasmakeupstyling #photographer #angelatryggveson #businessphotoshoot #videoshooting #photography #videoproduction #instapic #photoshoot #stylist #styling #makeup #hair #företagsfotografering #företagsfilm #shooting #filming #instaphotos #businessshoot #business #professional #makeupforphotoshoot #lovemywork #produktion #filminglocation  #filmingday #bihaindthescenes #filmproduktion#socialmediamarketing  #reklamfilm#reklamproduktion 

Från Filminspelning med företag DHL med trevligt och proffsigt team från #sundproduktion#dhlvästberga .
Stylade Jenny Mitts som chef på DHL Freight.
Makeup with light brown colors eyeshadow, lipstick in light brown -pink. Hair iI did easy curls with a flat iron. Looking soft and professional. Styling for a videoproduction with Sund Produktion for DHL.#dhl Makeup & Hår: Angela Tryggveson @angelat77 #styling #hair #makeup #filmshooting #filminspelning #angelatryggveson #insta180 #instapic @dhlvästberga #angelasmakeupstyling #photographer #businessphotoshoot #videoshooting #photography #filming #videoproduction #företagsfotografering #företagsfilm #photosinsta #business #businessshoot #professional #production #lovemywork #filmingday #filminglocation #bihaindthescenes #stylingforbusiness @ DHL Freight Västberga

Lämna ett svar