Företagsfotografering/Business photoshoot with Emplaw Advokater 2018-10-17

Företagsfotografering i onsdags med jättetrevliga advokater på Emplaw!

Underbara duktiga Jenny Puronne fotade!

Makeup & Hår: Angela Tryggveson Angelas Makeup & Styling @angelat77 #fotograf #fotografering @jenny_puronnes_life #insta180 #angelasmakeupstyling #photographer #angelatryggveson #businessphotoshoot #Stockholm #phothography #plåtning #instapic #photoshoot #stylist #styling #studiofotografering #makeup #hair #företagsfotografering #shooting #instaphotos #businessshoot #business #professional #makeupforphotoshoot #lovemywork @ Östermalm Stockholm

Och  här kommer nytt fräscht företagssida med nya bilder, Here comes a new fresh business page with new pictures:   https://emplaw.se/index.php/om-emplaw

Lämna ett svar