Party makeup & Hair / Makeup och Håruppsättning för examensfest 2018-09-29

Party makeup & Hair / Makeup och Håruppsättning för examensfest 2018-09-29

I lördags hade jag äran att styla fina duktiga Lisa för en examensfest! I did Texture Updo with twists.
Först hade dom examensceremoni på Handelshögskolan och sedan välförtjänta festligheter på Stureplan, Stockholm. Styled this beauty Lisa for #examenceremoni #blacktie. Makeup & Hair: Angela Tryggveson Angelas Makeup & Styling @angelat77 #angelatryggveson #gala #galakväll #angelasmakeupstyling #hair #lovemyjob #textureupdo #texturedhair #twists #makeupforgala #hairstyle #festfin #hairupdate #hairstyling #bal #insta180 #instahair #makeup #updos #hairupdo #texturehairstyle #beautifuldress #makeupoftheday #festuppsättning #festmakeup #hairinspo #feststyling #uppsättning #photoshoot #elegantstyle

[fb_embed_post href=”Party makeup & Hair / Makeup och Håruppsättning för examensfest 29.9.2018/” width=”550″/]

Lämna ett svar