Wedding/ Bröllop Therése & Christian 2018-09-08 at Villa Soludden, Värmdö

Wedding/ Bröllop Therése & Christian 2018-09-08 at Villa Soludden, Värmdö

First Look fotografering

Så spännande med första look eller Första titten på svenska.

Paret blev fotograferat av talangfulla Josef Peyre! Jätteroligt att se honom i hans kreativa arbete!  Väntar på med sååååån spänning att se när han är klar med bilderna.
#förstlook #fotografering #brud #bruden #bride #brudpar #bröllop #wedding #weddingcouple #photoshoot #weddingday #firstlook #förstlookfotografering  #förstatitten

 

Brud makeup/ wedding makeup

Brudmakeup med aprikosfärgad ögonskugga som passar väldigt bra med brudbukettsfärger. Jag jobbar alltid med helhetsutryck.  3-bensfransar för att ger det lite extra för ögonmakeup

Bruduppsättning/Wedding up do

Håruppsättning / wedding hair
#bridetobe #bride #angelasmakeupstyling #realwedding #angelatryggveson #hairupdo #instaweddingdays #bryllop #instabride #instawedding #bridalhair #weddingphotoshoot #weddinghair #weddinginspirations #bridalshoot  #bridallook #weddingdayready #trendyhairstyles #hairupdate #weddinghairdos

Wedding shoes

Kilklack på brygga – smart val! Behöver inte ens byta för dansen
Platåsandalett med Kilklack/ Sandalets with wedge heel.
#peeptoe #cork #platforms #slingback #wedges #peeptoewedges #platformwedges #corkwedges #slingbacks #slingbackwedges  #wedgeheels #kilklack #kilklackar #gogreen  #style #styleinspo #fashionista #influencer  #fashion

Wedding rings

#weddingrings #rings  #knot  #engaged #newlywed #weddingday #weddingcouple  #weddingceremony

Wedding flowers/ wedding bouquet/ brudbukett

#bukett #brudbukett #weddingbouquet #bridalbouquet #weddingbouquet #weddingflorals #bridalflowers #roses #weddingflorist #weddingplanning #свадьба #weddingflowers #wedding #flowers #weddingflowersdecor #weddingflowersinspiration #weddingflowersbouquet #weddinginspiration #bride #weddingflowersdecoration #flower  #bouquet #weddinginspo #weddingideas #weddingday #weddingdecor

Wedding dress/ Bridal gown and long veil/ Bröllopsklänning och lång slöja

Fantastisk klänning med lång slöja. Passar så bra ihop!

 

It´s all about the veil!

Venue: Villa Soludden Conference & Events @villa_soludden
Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #bridetobe #bride #weddingreception #angelatryggveson #hairupdo #longveil #veil #firstlook #instaweddingdays #bryllop #mermaidwddingdress #info180 #makeupforbride #instabride #weddingdress #youyourwedding #instawedding  #weddingphotoshoot #photography #brideandgroom #weddingcouple #weddingphotographer #destinationwedding #weddingdayready #weddingstockholm #weddingarchipelago

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1870631143019351&id=129885833760566&__xts__[0]=68.ARBUyue0Nu3Fij6XlXqvF5oqpAGsZSKvUMJDe9PhesjJ3gCexnfUsOEjaY1g7abXFSE7mQQvyfHR_vJ_7NmRRPBNras4AxEEEPIlp2MH2RAvyavug0D7BbfsxGOH5zu2OvA0AQEAEd0tEUyJlDNbIhVLORxFgeLWHcsH9r7VANqFNIsNxlA84w&__tn__=-R

Inte så dum arbetsplats med fantastisk utsikt  Villa Soludden, Värmdö

Venue, location for wedding ceremony . Bröllopsfest, bröllop på fina Villa Soludden

Lämna ett svar