Wedding/ Bröllop Charlotte & Paul 6 juni 2015, Nynäs Havsbad Bruduppsättning med hög knut och fläta

Bröllop Charlotte & Paul 6 juni 2015, Nynäs havsbad

Fantastiskt brudpar Charlotte & Paul gifte sig på vackra platsen Nynäs Havsbad på Sveriges Nationaldag!

 

Hair bun large / donut / hög hårknut

Charlotte har jättefint långt tjockt hår som jag älskar, men av erfarenhet visste hon om man lockar efter liten stund går alla lockar ut pgav. hårets tyngd… Då kom vi på en lösning som hon själv vill ha, håret uppsatt och lite högre men inte slarvigt och inga små hårpartier ska hänga ut. Men man vill ha nåt levande och intressant. Jag tror att vi gillar denna varianten båda två! Blandat med flätor som placerat på kanske oväntade ställen … så som ovan på själva hårknut/ hair bun. Jag använde pärlor för denna stilrent tidlösa håruppsättning/ hair updo.

 

 

 

 

Fina detaljer på brudklänning

 

 

Lämna ett svar