Wedding/ Bröllop 2017-06-10 på Noors Slott

En tuff brud i Lyxförpakning på Noors Slott

Stort grattis till underbar brudpar Sofia & Henrik!

Väldigt speciell brud som jag tog väldigt nära mitt hjärta. Det var roligt att styla Sofia och hennes två tärnor på vackra Noors Slott!
Helt fantastiska blommor i brudbuketten och vi tog några färska blommor i bruduppsättningen också. Love it! För att det ska var mer längd och volym i håret använde jag äkta löshår som jag alltid hjälper till att köpa, klippa , sy. Anpassad till kundens huvudmått och håruppsättning, hur bestämmer vi på konsultationen.

Här kommer mina bilder , sorry inte alla i bra kvalité

Bruduppsättning/ wedding up do

Bruduppsättning med många lockar på en sidan och tistlar / wedding hair up do on one side with a lot of curls and fresh flowers

#angelasmakeupstyling #bridetobe #angelatryggveson #weddingstyle #bride #hairupdo #instabride #noorsslott #instaweddingdays #makeupforbride #weddinghairupdo #weddingdress #youyourwedding #instawedding #longhair #bride2019 #weddingphotoshoot #photography #weddinginspirations #bridalhair #weddingphotographer #weddinghair #internationalweddings #bridalhairupdo #destinationwedding #weddingdayready #chicweddinghair #weddinghairdos

 

Adderade löshår för volym 

#löshår #volym #hårvolym #extantion  

 

Makeup och Hårstyling för tärna

Stylade 2 brudens tärnor med makeup och hår!

#tärna #hårochmakeup #hårstylingförtärna #makeup #weddingmakeup #bridalmakeup #bridalhairstyle #bridesmaides #bridesmaideshair #bridesmaidesmakeup #bridesmaideshairstyles #bröllop #wedding #noorsslott #makeupartist 

 

På med jeansjacka… och tuffa till sig

Tärna N1

Tärna N2 håruppsättning/ Bridesmaides hair updo

Tärna makeup och håruppsättning/ Bridesmaids makeup & hair

#tärma #bröllop #brudmakeup #makeup #wedding #bröllop #brud #bridesmaides #brudmakeup #brudhår #brudhår #makeupfortärna

Lämna ett svar