Makeup och hårstyling för bröllopsfest 2024- 05-25 på Hölö. Halvupsättning för långt hår och festmakeup

Hårstyling och festmakeup för ett magiskt bröllop i Mariefreds kyrka. Underbara Caroline, med sitt långa och tjocka hår, utmanade mig verkligen. Med både plattång och locktång lyckades vi skapa en fantastisk look. Och vilken vacker klänning hon bar! So sweet! 💖
2024-05-25
Kund: Caroline Frisch
Plats: Hölö
Makeup & Hair: @angelat77 #angelatryggveson #angelasmakeupstyling #hårstyliststockholm #makeupartiststockholm #festfrisyr #makeupartistsverige #hairupdo #makeupideas #glowmakeup #håruppsättning #festfin #glammakeup #hårstyling #långthår #makeupforparty #festmakeu #halfuphalfdownhairstyle❤️ #makeupochhår #makeupandhair #hairtutorial video #hairstyleideas #festklänning #festuppsättning #håruppsättningar #hairreels #hairstylevideo #uppsättningstockholm #video #partymakeupandhair @btpsociety @beyondtheponytail #hårinspiration bruduppsättning brudmakeup

Före och Efter makeup och hårstyling/ Before and after party makeup and hairstyle

Lämna ett svar