Wedding/ Bröllop Magdalena & Dennis. Bruduppsättning med låg knut 2024.05.18

Stort grattis till fina brudparet Magdalena och Dennis! Dom har fått fantastiskt väder för bröllopsfesten! Idag stylade jag fina brud Magdalena i Täby.

Magdalena gillar den enkla knuten med lite volym i kronparti och den fina hårdekoration som pricken över i.

Magdalena använder inte alls makeup. Vi har testat på konsultationen och hon kände att det blir för ovanligt och obekväm så vi hittade en bra lösning. Jag jobbade med fukt och jag jobbade med att applicera foundation som täcker och ser tunn och gämn ut .Läpsstifftet i ljusrosa med läppglans i samma nyans., lätt rouge som ger lite rosiga kinder.

Elegant Stilren Bruduppsättning med låg knut och håraccessoarer

Elegant Stilren Bruduppsättning med låg knut och håraccessoarer

Makeup & Hair: @angelatrygg77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #hårstyliststockholm #makeupartiststockholm #bröllopsfrisyr #weddinghair #weddinghairinspiration #hairstyling #weddighairstyle #lowbunupdo #sleekhair #weddingdress #brudhår #bruduppsättning #bridalhairstyle #lågknut #sleekupdo #bridalhair #bridetobe #hairinspo #bridalupdo #bröllop #bridalhairstyle #hairtutorials #weddingdaylook #weddinghair #bröllopshår #lowbunupdo #makeupartiststockholm #hårstyliststockholm #hairdecoration #hairaccessories

Naturlig Brudmakeup

Inte alla vana med att bära makeup. Magdalena använder aldrig makeup eller mascara , eyeliner. Men vi testade på konsultatioenen några färger på ögonskugga och eyeliner, mascara. Vi båda- kund och jag ta alltid bilder för att kunden kan kolla hemma i lung och ro och analysera och känna efter. Och efter en tid återkom Magdalena och sa att hon inte ville ha eyeliner, mascara och ögonskugga på sin bröllopsdag, så körde på det! Och det är viktig att du som kund är bekväm i makeup som du kommer ha på din bröllopsdag.

#brudmakeup #bröllop #brudensmakeup #bridalmakeup #bröllopsdag #weddingday #naturligmakeup #makeup #makeupartist #makeupartistsverige #weddingmakeupartist #bridalstylist #bridalmakeup #naturligmakeup #naturliglookingmakeup

Vacker Brudklännning med öppen rygg

Mjuka pastellfärger. Elegant bröllopsklänning med vacker öppen rygg och spetsdetaljer.
Naturlig brudmakeup och håruppsättning med låg avslappnad knut och fin hårdekoration som fullbordar helheten. Sweet!!
Varma lyckönskningar till er fina Magdalena & Dennis! ❤️❤️

Wedding day: 2024-05-18
Bride: @magdalenasjowall

Makeup & Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson #hårstyliststockholm #makeupartiststockholm #weddingday #bröllopsdag #weddingsinsweden #weddingmakeup #weddingdress #bröllopshår #weddinghairinspiration #weddighairstyle #lågknut #weddingmakeupandhair #realbride #classicbride @weddingdayready #rockmywedding @wedding.pages #bride2024 #lowbunhairstyle #bröllopsfrisyr #bröllop #lowbunupdo #bruduppsättning #bridalhairstyle hair reels #bridalhair #bridetobe #bridalupdo #hairtutorials #weddingdaylook #hairaccessories #bröllop #brudklänning

Before and After wedding updo and wedding makeup

#beforeandafter #weddingupdo #bruduppsättning #axellångthår #förochefter #bridalmakeup #weddingmakeup ————3makeup #hairupdo

Lämna ett svar