Hårstyling och Makeup för amazing jazzsångerskan Isabella Lundgren 2022-10-21 i Eric Ericsonhallen

Hårstyling och Makeup för amazing jazzsångerskan Isabella Lundgren 2022-10-21 i Eric Ericsonhallen

Det var Stockholm jazz festival! Och jag hade äran att styla den fantastiska,  underbaraste person och amazing artist- jazzsångerskan Isabella Lundgren för hennes konsert i Eric Ericsonhallen. Hon hade på sig en superhäftigt klänning!

Artist- jazzsångerska: Isabella Lundgren @isabellagunhild
https://www.isabellalundgren.com/
https://www.facebook.com/isabellagunhildlundgren

Venue: @ericericsonhallen
@stockholmjazzfestival
Makeup and Hair: @angelat77 #angelasmakeupstyling #angelatryggveson
#makeupartiststockholm #hårstyliststockholm

#isabellalundgren #jazzsinger #artist #singer #jazzartist #jazzsångerska #konsert #judygarland100thbirthday #makeuplook #makeupförkonsert #konsertfoto #shorthairstyle #filmoftheday #fotografering #hårstyling #jazzmusician #judygarland #filmphotography #videos #makeupoftheday💄 #lovemywork❤️ #hairstylesforshorthair #makeupochhår #makeupandhair #photobyme

Lämna ett svar